UTSA vs Sam Houston (Feb 28, 2021)

 
Box Score
 

UTSA Roadrunners Baseball
UTSA at Sam Houston
Feb 28, 2021 at Huntsville, Texas (Don Sanders Stadium)

UTSA 18 (2-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Griffin Paxton 1b 
Dylan Rock rf 
Ian Bailey dh 
Nick Thornquist c 
Austin Ochoa 3b 
Shea Gutierrez 2b 
Joshua Lamb ss 
Jonathan Tapia lf 
Shane Sirdashney cf 
Reece Easterling p 
   Hunter Mason p 
   Jay Ward p 
   Daniel Garza p 
   Ryan Ward p 
Totals  44  18  18  16  27 
  

Sam Houston 5 (1-3)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Loftin, J. ss 
   Schulz, M. ph 
   MacKenzie, A ss 
Cowser, C. cf 
Rogers, J. 1b 
Smith, C. dh 
   Repka, L. ph 
Johnson, G. c 
Chadwick, C. lf 
   Bohnert, E. ph/lf 
Vines, C. 3b 
Holmes, B. rf 
   Faecher, B. ph/rf 
Davila, E. 2b 
   Touchet, T. ph 
   Loyd, E. 2b 
Atkinson, C. p 
   Lusk, L. p 
   Wesneski, C. p 
   Beard, S. p 
   Backhus, K. p 
   Collins, H. p 
Totals  39  12  27  12  12 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
UTSA................ 112 022 307 - 18 18  0
Sam Houston......... 000 020 021 -  5 12  4
-------------------------------------------
E - Loftin, J.(1); MacKenzie, A(1); Rogers, J.(1); Bohnert, E.(1). DP - SHSU 1. LOB - UTSA 9; SHSU 12. 2B - ROCK(1); THORNQUIST(1); OCHOA(1); SIRDASHNEY(1); Chadwick, C.(1). 3B - Cowser, C.(1). HR - PAXTON(1); BAILEY(2); Rogers, J.(1); Vines, C.(1). HBP - BAILEY; SIRDASHNEY 2; Rogers, J.; Loyd, E.. SH - GUTIERREZ(1); TAPIA(1). SF - TAPIA(1). SB - THORNQUIST(1); Cowser, C.(1).

UTSA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Reece Easterling   4.1  19  21 
Hunter Mason W,1-0  1.2 
Jay Ward   1.0 
Daniel Garza   1.0 
Ryan Ward   1.0 
  
Sam Houston   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Atkinson, C. L,0-1  2.0  10 
Lusk, L.   3.0  14  17 
Wesneski, C.   2.0  11  13 
Beard, S.   1.0 
Backhus, K.   0.0 
Collins, H.   1.0 

Win - MASON (1-0). Loss - Atkinson, C. (0-1). Save - None. WP - Atkinson, C. 2(2); Wesneski, C.; Collins, H.(1). HBP - by EASTERLING (Rogers, J.); by Lusk, L. (SIRDASHNEY); by GARZA (Loyd, E.); by Backhus, K. (SIRDASHNEY); by Collins, H. (BAILEY). PB - THORNQUIST(1).

Umpires - HP: Matthew Martinez 1B: Kevin Kennedy 3B: Jett Minton
Start: 12:02 pm Time: 3:39 Attendance: 387
Weather: 76 deg, S 13mph, overcast
WARD, Jay faced 2 batters in the 8th.
Backhus, K. faced 4 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

UTSA Roadrunners Baseball
UTSA at Sam Houston
Feb 28, 2021 at Huntsville, Texas (Don Sanders Stadium)

UTSA starters: 22/1b PAXTON; 27/rf ROCK; 9/dh BAILEY; 33/c THORNQUIST; 18/3b OCHOA; 3/2b GUTIERREZ; 2/ss LAMB; 1/lf TAPIA; 21/cf SIRDASHNEY; 44/p EASTERLING;

Sam Houston starters: 7/ss Loftin, J.; 17/cf Cowser, C.; 44/1b Rogers, J.; 8/dh Smith, C.; 43/c Johnson, G.; 12/lf Chadwick, C.; 27/3b Vines, C.; 9/rf Holmes, B.; 1/2b Davila, E.; 36/p Atkinson, C.;

UTSA 1st - PAXTON struck out swinging. ROCK singled to shortstop. ROCK advanced to second on a wild pitch. BAILEY flied out to cf. THORNQUIST singled to right center, out at second cf to ss, RBI; ROCK scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sam Houston 1st - Loftin, J. singled to left field. Cowser, C. singled to right center; Loftin, J. advanced to third. Rogers, J. hit by pitch; Cowser, C. advanced to second. Smith, C. struck out swinging. Johnson, G. struck out swinging. Chadwick, C. flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

UTSA 2nd - OCHOA singled to right center. OCHOA advanced to second on a wild pitch. GUTIERREZ grounded out to p, bunt, SAC; OCHOA advanced to third. LAMB grounded out to 3b. TAPIA walked. SIRDASHNEY doubled down the lf line, RBI; TAPIA advanced to third; OCHOA scored. PAXTON struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Sam Houston 2nd - Vines, C. struck out looking. Holmes, B. fouled out to 3b. Davila, E. struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

UTSA 3rd - Lusk, L. to p for Atkinson, C.. ROCK grounded out to 3b. BAILEY singled to center field. THORNQUIST walked; BAILEY advanced to second. OCHOA reached on a fielder's choice; THORNQUIST out at second ss to 2b; BAILEY advanced to third. GUTIERREZ singled to center field, RBI; OCHOA advanced to second; BAILEY scored. LAMB singled through the left side, RBI; GUTIERREZ advanced to second; OCHOA scored. TAPIA flied out to rf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Sam Houston 3rd - Loftin, J. flied out to lf. Cowser, C. singled to center field. Rogers, J. lined out to lf. Cowser, C. stole second. Smith, C. flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UTSA 4th - SIRDASHNEY hit by pitch. PAXTON reached on a fielder's choice; SIRDASHNEY out at second ss to 2b. ROCK struck out swinging. BAILEY flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Sam Houston 4th - Johnson, G. flied out to lf. Chadwick, C. doubled to left center. Vines, C. flied out to rf. Holmes, B. walked. Touchet, T. pinch hit for Davila, E.. Touchet, T. fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

UTSA 5th - Loyd, E. to 2b for Touchet, T.. THORNQUIST singled through the right side. THORNQUIST stole second. OCHOA doubled to center field; THORNQUIST advanced to third. GUTIERREZ grounded out to ss, RBI; THORNQUIST scored. LAMB singled through the left side; OCHOA advanced to third. TAPIA flied out to rf, SF, RBI; OCHOA scored. SIRDASHNEY flied out to rf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Sam Houston 5th - Loftin, J. flied out to lf. Cowser, C. tripled to right center. Rogers, J. homered to left center, 2 RBI; Cowser, C. scored. MASON to p for EASTERLING. Smith, C. singled to center field. Johnson, G. grounded out to 2b; Smith, C. advanced to second. Chadwick, C. flied out to lf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

UTSA 6th - Wesneski, C. to p for Lusk, L.. PAXTON singled to shortstop. ROCK fouled out to ss. BAILEY homered to left field, 2 RBI; PAXTON scored. THORNQUIST singled up the middle. THORNQUIST advanced to second on a wild pitch. OCHOA struck out swinging. GUTIERREZ flied out to lf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Sam Houston 6th - Vines, C. flied out to rf. Holmes, B. flied out to lf. Loyd, E. singled to shortstop. Loftin, J. grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UTSA 7th - LAMB reached on a muffed throw by 1b, advanced to second, assist by 2b. TAPIA grounded out to p, bunt, SAC; LAMB advanced to third. SIRDASHNEY walked. PAXTON homered to left field, 3 RBI; SIRDASHNEY scored; LAMB scored, unearned. ROCK doubled to left field. BAILEY struck out swinging. THORNQUIST flied out to rf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Sam Houston 7th - WARD, Jay to p for MASON. Cowser, C. struck out swinging. Rogers, J. flied out to lf. Smith, C. singled to right center. Johnson, G. grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UTSA 8th - Beard, S. to p for Wesneski, C.. OCHOA reached on a throwing error by ss. GUTIERREZ lined into double play p to 1b; OCHOA out on the play. LAMB popped up to 1b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Sam Houston 8th - Bohnert, E. pinch hit for Chadwick, C.. Bohnert, E. walked. Vines, C. homered to left center, 2 RBI; Bohnert, E. scored. Faecher, B. pinch hit for Holmes, B.. GARZA to p for WARD, Jay. Faecher, B. flied out to rf. Loyd, E. hit by pitch. Schulz, M. pinch hit for Loftin, J.. Loyd, E. advanced to second on a passed ball. Schulz, M. struck out looking. Cowser, C. struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UTSA 9th - MacKenzie, A to ss for Schulz, M.. Bohnert, E. to lf. Faecher, B. to rf. Backhus, K. to p for Beard, S.. TAPIA walked. SIRDASHNEY hit by pitch; TAPIA advanced to second. PAXTON reached on a dropped fly by lf; SIRDASHNEY advanced to second; TAPIA scored. ROCK singled to right field; PAXTON advanced to second; SIRDASHNEY advanced to third. Collins, H. to p for Backhus, K.. BAILEY hit by pitch, RBI; ROCK advanced to second; PAXTON advanced to third; SIRDASHNEY scored. THORNQUIST doubled to left center, 2 RBI; BAILEY advanced to third; ROCK scored; PAXTON scored. OCHOA grounded out to 2b, RBI; THORNQUIST advanced to third; BAILEY scored. THORNQUIST scored on a wild pitch. GUTIERREZ reached on a throwing error by ss, advanced to second. LAMB grounded out to 2b; GUTIERREZ advanced to third. TAPIA singled through the left side, RBI; GUTIERREZ scored, unearned. SIRDASHNEY popped up to 2b. 7 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

Sam Houston 9th - WARD, Ryan to p for GARZA. Rogers, J. flied out to cf. Repka, L. pinch hit for Smith, C.. Repka, L. singled to second base. Repka, L. advanced to second. Johnson, G. singled to center field, RBI; Repka, L. scored. Bohnert, E. walked; Johnson, G. advanced to second. Vines, C. struck out swinging. Faecher, B. fouled out to 1b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.